Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
Digitalisering och hållbarhet

Digitalisering och hållbarhet - från ord till handling

RISE genom Omställningslyftet bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium med fokus på digitalisering och hållbarhet. Var ska ni som företag börja för att få affärsmässig hävstång i era digitaliseringssatsningar och samtidigt bidra till en hållbar utveckling?

Många ledare har utmaningar med att identifiera vad de ska fokusera på och hur de ska prioritera. I det här seminariet berättar vi om hur ni kan ta er an både hållbarhet och digitalisering i ett enhetligt grepp och dra nytta av digitaliseringen i ert hållbarhetsarbete.

Webbinariet vänder sig till företagsledare som vill stärka sin konkurrenskraft genom ökat fokus på digitalisering och hållbarhet (ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv). 

Varför digitalisering och hållbarhet? 

Digitalisering är en möjliggörare för hållbar omställningen och lägger grunden till nya sätt att skapa värden, nya effektivare arbetssätt och nya materiella och immateriella flöden för organisationer.  

Syftet med seminariet är att inspirera dig som företagsledare till att dra nytta av digitalisering i ert hållbarhetsarbete genom att beskriva hur vi arbetar med programmet ”Affärsdriven digitalisering för hållbar omställning”. Genom ett strukturerat arbetssätt bidrar vi till att våra kunder får: 

  • Ökad kunskap om verksamhetens egna förutsättningar för hållbarhet och digitalisering  
  • Inspiration och motivation att satsa mer på kraftfulla utvecklingssteg  
  • Ökad medvetenhet om de egna ambitionerna, nuläget, möjligheterna och utmaningarna.  
  • Prioriteringslista för att underlätta beslut om aktiva utvecklingsinsatser sammanfattade i en handlingsplan   

När? 

Vi ses på utsänd teamslänk den 22 augusti kl 09.00-10.30

Hjärtligt välkomna! 

Föreläsare

Vi som håller i seminariet är 

  • Conny Björnehall, Fokusområdesledare digital transformation RISE, 25 års erfarenhet som senior konsult inom digital transformation 
  • Tatjana Karpenja, Hållbarhetsexpert och senior projektledare, RISE. 
  • Susanna Winzenburg, Fokusområdesledare Hållbar Samhällsomställning och senior projektledare med 25 års erfarenheter från strategi- och affärsutveckling med fokus på digitalisering. 
Digitalisering och hållbarhet - från ord till handling
22 aug 2023
09:00-10:30
Digitalt
20 augusti 2023

Kostnadsfritt

Obegränsat
Digitalt,