Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
Abstrakt metallisk yta skapad med additiv tillverkning eller 3D-printing-teknik

Additiv Tillverkning: Förändrade affärsmodeller och stärkt industri

Skulle additiv tillverkning, 3D-printning, kunna förändra ditt sätt att göra affärer? Genom att möta individuella kundbehov med produktion av skräddarsydda komponenter, och tillverka produkter med funktioner och utformning som tidigare varit omöjliga, erbjuder denna teknik unika möjligheter.

Använd nya biobaserade material eller cirkulerade material och produkter för att minska miljöpåverkan och öka hållbarheten. Upptäck hur reparation och "print-on-demand" kan minska behovet av lagerhållning och transporter genom att tillverka närmare kunden.

3D-Action 2.0 arrangerar en serie inspirerande seminarier för små och medelstora företag. Detta tillfälle är ett insiktsseminarium där flera företag i regionen berättar om sina erfarenheter och tankar kring hur additiv tillverkning möjliggör nya affärsmodeller och ökad konkurrenskraft. Vi får inblick i pågående forskning i ämnet och du får möjlighet att diskutera ditt företags frågor med forskare och applikationsingenjörer från RISE, Chalmers, IUC Sjuhärad och deltagande företag.

IUC Sjuhärad är värd för detta seminarie som hålls på plats på Textile Fashion Center i Borås, där vi också får en rundvandring. Missa inte denna chans att få värdefulla insikter och nätverka med andra företagare i branschen!

Vid frågor kontakta Goran Aliskanovic goran.aliskanovic@iuc-sjuharad.se

Insiktsseminarie 19 september
19 sep 2024
09:30-15:30
Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3A, Borås
13 september 2024

Kostnadsfritt 

70
Event,
Marie-Louise Bergholt

Kontaktperson

Marie-Louise Bergholt

Director Application Center for Additive Manufacturing

+46 10 516 60 85

Läs mer om Marie-Louise

Kontakta Marie-Louise
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.