Unn jobbar som laboratorieingenjör på vårt klass 2 mikrobiologiska laboratorium i Göteborg. Här arbetar vi praktiskt med mikrobiologiska frågeställningar inom livsmedel, hygien och andra produktområden. Vi arbetar med många olika tekniker och metoder, allt från klassiska mikrobiologiska odlings- och mikroskoperingstekniker till avancerade metoder i forskningsfronten.
Vi hjälper er att:
• utvärdera mikrobiologisk kvalitet
• genomföra hållbarhetstester och lagringsstudier
• utföra belastningsförsök med bakterier, mögel och/eller jäst
• analysera och identifiera bakterier, mögel och jäst
• föreslå och utvärdera hållbarhetsförlängande tekniker
• lösa produktproblem
• utvärdera effektiviteten hos konserveringsmedel och andra antimikrobiella tillsatser
• utbilda personal genom företagsanpassade utbildningar eller enligt vår kurskatalog. Vi erbjuder både teoretiska och praktiska moment i våra utbildningar.
https://www.ri.se/sv/utbildning
Fråga mig om