Kontaktperson
Hanna E Svensson
Projektledare
Kontakta Hanna ELivsmedelsgodkända lokaler i Göteborg.
I test och demo miljön så finns det både möjligheter att utveckla ingredienser och produkter.
Vi kan erbjuda tekniker och metoder för att extrahera, separera och torka ingredienser. Vi arbetar med framtagna eller kommersiella ingredienser för att ta fram livsmedelsprodukter med specifika egenskaper.
Personalen tillsammans med lokalerna, utrustningen, och analysmöjligheterna ger en unik, storskalig och multidisciplinär miljö för förbättring av dagens livsmedelstillverkning och utveckling av framtidens livsmedel.
Vi arbetar tex med utveckling av alternativa proteinkällor från växter, jäst eller mykoprotein med hjälp av extrudering
Anläggningen består av utrustning lämpad för extraktion av funktionella ingredienser såsom: protein, stärkelse, fiber, fett, antioxidanter mm.
Vi kan utvinna proteiner, fiber, stärkelse genom våtextraktion och därefter spraytorka råvaran till en torr livsmedelsingrediens.
Vi erbjuder produktutveckling inom kategorier som:
Du är varmt välkommen att kontakta oss för gemensamma utvecklingsprojekt eller tester!
RISE Food Innovation Pilot Plant - FORUM
1946
Isolerade miljöer (IM)
Hälsa och Life Science, Livsmedel och jordbruk
Livsmedel
Västra Götalandsregionen