Elaine Berger Ceresino Forskare Tel +46 10 251 39 48 E-post elaine.berger.ceresino@ri.se Ort Göteborg ORCID 000-0002-9218-0031 Fråga mig om Fråga mig om Expertis Spraytorkning Spraytorkning är en process som används inom livsmedelsindustrin för att på ett snabbt och skonsamt sätt torka flytande produkter till ett pulver. Spraytorkning används för att tillverka till exempel mjölkpulver, proteinpulver, st… Expertis Extrudering Extrudering är en etablerad processmetod inom livsmedelsindustrin. Extrudering används för att producera många olika livsmedelsprodukter som finns i våra butiker; snacks, frukostflingor, pasta och vegetariska köttsubstitut, och an… Expertis Processteknik för livsmedel RISE har en mångårig verksamhet inom avancerad processteknik, med en internationellt erkänd ställning inom området mikrovågsprocesser för livsmedel. Området täcker in teknik för beredning och bevaring av livsmedel och biomaterial,…