Lars Hamberg
Forskare
Tel
E-post
Ort
Göteborg
ORCID
Lars är doktor inom livsmedelsvetenskap och har under 25 år verkat inom och för svensk livsmedelsindustris tekniska utveckling. Lars processtekniska specialområden kretsar kring utrustningsdesign med fokus på rengörbarhet och hygien men han har även en bred bas inom allmän livsmedelsinriktad processteknik och mikrobiologi och var en av grundarna för testbädden Cleaning Innovation.
Cleaning Innovation, Livsmedelsteknik, Processteknik, Livsmedelsteknologi, Rengöring, Fouling, CIP, cleaninginnovation.se
Fråga mig om
Publikationer
Fråga mig om
Publikationer
- BioCon - A model for pathogens and biofilm in drinking water distribution syste…
- Minskad belastning på dricksvattenresursen genom industriell-urban vattensymbios
- Utveckling av näringsladdad broccolisoppa
- Removal of UHT dairy fouling — An efficient cleaning process by optimizing the …
- Structural and compositional changes during UHT fouling removal—Possible mechan…
- Continuous tubular microwave heating of particulate foods at high temperatures
- Continuous tubular microwave heating of homogeneous foods: evaluation of heatin…
- Composition and structure of high temperature dairy fouling
- Paths to a sustainable food sector: integrated design and LCA of future food su…
- Hållbara matvägar – referens- och lösningsscenarier för mjölkproduktion och fra…