Jun Niimi
Forskare
Tel
E-post
Ort
Göteborg
ORCID
![](https://www.ri.se/sites/default/files/styles/profile_single/public/2023/09/Jun_210112-1_0.jpg.webp)
Jun Niimi (Ph.D.) är forskare vid Jordbruk och Livsmedel, med en bakgrund inom livsmedelsvetenskap. Han specialiserar sig på sensorisk uppfattning av mat och dryck. Forskningsaktiviteter inkluderar sensorisk uppfattning, konsumentforskning, metodik och tvärvetenskaplig forskning med samarbetspartners inom olika discipliner. Han är medlem i RISE sjömat. Han är aktivt engagerad i såväl akademisk som industriell forskning med företag.
Fråga mig om
Publikationer
Fråga mig om
Publikationer
- Consumers’ attachment to meat : Association between sensory properties and pref…
- Exploring seafood choices at the point of purchase among a sample of Swedish co…
- Still just a matter of taste? : Sensorial appreciation of seafood is associated…
- Malolactic fermentation in lingonberry juice and its use as a preservative
- Sodium reduction in foods : Challenges and strategies for technical solutions
- Just a matter of taste? : Understanding rationalizations for dairy consumption …
- The relationship between food neophobia and hedonic ratings of novel foods may …
- Beyond raw : Investigating alternative preparation methods as a tool to increas…
- Vegan spread applications of alternative protein from torula yeast : product de…
- Does cooking ability affect consumer perception and appreciation of plant-based…