Kontaktperson
Edin Catovic
Certifieringsingenjör/Försäljning
Kontakta EdinEtt certifierat ledningssystem för livsmedelssäkerhet ger förutsättningar för ett effektivt och systematiskt arbetssätt som tillför värde för organisationen och dess kunder. Det blir ett verktyg som underlättar och kvalitetssäkrar organisationens identifiering, värdering och styrning av potentiella faror avseende livsmedelssäkerhet.
Organisationer som certifierar sig enligt ISO 22000 visar både internt och externt att de har ett väl fungerande arbetssätt avseende livsmedelssäkerhet.
Med RISE Certifiering som certifieringsorgan får du en partner att växa med. Vi tillhandahåller ett stort utbud av certifieringstjänster inom ledningssystem, produkt och person. Våra revisorer finns över hela landet och för att säkra kompetensen har vi en mix av anställda och kontrakterade revisorer.
Den starka kopplingen mellan forskningsinstitutet RISE och RISE Certifiering gör att våra revisorer har den senaste informationen inom många områden. Vi har ett tydligt uppdrag från vår ägare att skapa en hållbar framtid och ett konkurrenskraftigt näringsliv.
Standarderna för livsmedelssäkerhet kan användas av alla organisationer i livsmedelskedjan. Från råvaru-, material- och färdigvaruproducenter samt catering till transportörer av livsmedel. Det är ledningens verktyg för att styra hur verksamhetens livsmedelssäkerhetsarbete planeras, genomförs, följs upp och ständigt förbättras. Den hjälper organisationer att
En oberoende ackrediterad överenskommelse med specifika krav för certifiering av ledningssystem för livsmedelssäkerhet säkerställs genom en inledande revision, årliga uppföljande revisioner samt omcertifieringsrevision var tredje år.
Se beskrivning av RISE certifieringsprocess för ledningssystem.
När organisationen uppfyller kraven för certifiering av ledningssystem för livsmedelssäkerhet enligt ISO 22000 utfärdas certifikatet.