-
Fakta om Projektet
"IDOSUSCON" är en forkortning av projektets engelsk titel, "Identifying and understanding obstacles for sustainable food consumption with meat substitutes as a case study". Projektet utförs i samband med Göteborgs Universitet.
PROJEKTNAMN
IDOSUSCON: Förståelse för vilka hinder som finns för en hållbar livsmedelskonsumtion - en fallstudie om köttsubstitut
STATUS
Pågående
RISE PROJEKTMEDLEMMAR
Elizabeth Hörlin, Penny Bergman, Kathryn Harris, Jun Niimi, Cecilia Norman, Anne Normann, Camilla Öhgren, and Sophia Wassén
EXTERNA MEDARBETARE
Fredrik Carlsson, Mitesh Kataria, och Elina Lampi på Göteborgs Universitet
RISE ROLL I PROJEKTET
Projektledare
PROJEKTSTART
2018-12-01
VARAKTIGHET
3 år
TOTAL BUDGET
4 440 185 SEK
FINANSIÄRER
FORMAS under utlysningen "Maten och konsumenten i en cirkulär och innovativ livsmedelskedja 2018"