Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
-

Fakta om Projektet

"IDOSUSCON" är en forkortning av projektets engelsk titel, "Identifying and understanding obstacles for sustainable food consumption with meat substitutes as a case study". Projektet utförs i samband med Göteborgs Universitet.

PROJEKTNAMN

IDOSUSCON: Förståelse för vilka hinder som finns för en hållbar livsmedelskonsumtion - en fallstudie om köttsubstitut

STATUS

Pågående

RISE PROJEKTMEDLEMMAR

Elizabeth HörlinPenny BergmanKathryn HarrisJun NiimiCecilia NormanAnne NormannCamilla Öhgren, and Sophia Wassén

EXTERNA MEDARBETARE

Fredrik CarlssonMitesh Kataria, och Elina Lampi på Göteborgs Universitet 

RISE ROLL I PROJEKTET

Projektledare

PROJEKTSTART

2018-12-01

VARAKTIGHET

3 år

TOTAL BUDGET

4 440 185 SEK

FINANSIÄRER

FORMAS under utlysningen "Maten och konsumenten i en cirkulär och innovativ livsmedelskedja 2018"