Kurs om proteinformuleringar
03 maj 2021, 14:51
Välkommen till del två av vår kurs om proteinformuleringar. Kursen äger rum den 25-26 maj och kommer fokusera på karakteriseringar.
Kursen är för dig som har tidigare erfarenhet av proteinformulering och vill ha en överblick av existerande metoder för att karakterisering av de fysiska och kemiska egenskaperna hos proteiner. Metoder som kommer inkluderas är spridnings- och spektroskopitekniker samt kalorimeter.
Läs mer och anmäl dig här:
2024-12-11
2024-12-11
2024-12-11
2024-10-24
2024-10-21
2024-10-21
2024-10-21
2024-06-17
2024-06-17
2024-06-17
2024-06-17
2024-06-17
2024-06-17
2024-04-05
2024-04-05
2024-04-05
2024-04-05
2024-04-02
2023-12-18
2023-12-04
2023-12-04
2023-12-04
2023-10-25
2023-09-27
2023-09-19
2023-09-12
2023-09-06
2023-08-15
2023-06-14
2023-06-08
2023-05-29
2023-05-16
2023-04-03
2023-03-28
2023-03-28
2023-03-28
2023-03-22
2023-03-14
2022-11-24
2022-11-17
2022-11-17
2022-05-30
2022-05-30
2021-12-14
2021-12-06
2021-11-19
2021-09-02
2021-05-03
2021-03-05
2021-02-25
2021-01-08
2020-12-04
2020-11-02
2020-10-26
2020-10-26
2020-10-12
2020-09-30
2019-12-03
2019-10-23
2019-10-08
2019-10-04
2019-10-04
2019-10-04
2019-10-04
2019-10-04
2019-09-05