Marta Angela Bianchi
Forskare
Tel
E-post
Ort
Göteborg
ORCID

Forskare och förespråkare för hälsosam och hållbar kost. PhD i Human Nutrition.
Jag tillhör Sustainable Nutrition-teamet där jag driver projekt kring utveckling av metoder som kombinerar nutrition och hälsa med miljöpåverkan av livsmedel och koster.
Fråga mig om
Publikationer
Fråga mig om
Publikationer
- Nutritional profile of plant-based dairy alternatives in the Swedish market
- Environmental and nutritional perspectives of algae
- Nutritional and toxicological characteristics of Saccharina latissima, Ulva fen…
- Assessing seafood nutritional diversity together with climate impacts informs m…
- Nutritional assessment of plant-based meat analogues on the Swedish market
- Choice of health metrics for combined health and environmental assessment of fo…
- Secular trends in diet-related greenhouse gas emission estimates since 2000 - a…
- Sustainability indicators for foods benefiting climate and health
- The climate impact of excess food intake - An avoidable environmental burden
- Diets benefiting health and climate relate to longevity in northern Sweden.