Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
Händer som tar mat från tallrik
Foto: Bildbyrå

FINEST bjuder in 17 partners till spännande dialoger för att byta erfarenheter, lära och diskutera!

05 maj 2022, 19:45

Inbjudan skickas direkt till respektive partners kontaktperson och anmälan görs digitalt till varje tillfälle.

Välkommen!

Program

29 april - FINEST dialogmöte om Näringsmässig kvalitet av växtbaserade köttanaloger på den svenska marknaden

Inom FINEST har näringskvaliteten av växtbaserade köttanaloger på den svenska marknaden kartlagts. Vid det här mötet presenterar RISE de huvudsakliga slutsatserna från projektet, med tid för frågor och diskussion med FINEST partners.

Kontaktperson: 

Susanne Bryngelsson, RISE, susanne.bryngelsson@ri.se

 

12 maj - FINEST Workshop Barriärer och möjligheter för bärvärdekedjan - Del 2

Syftet med workshopen då var att skapa dialog och en gemensam översiktlig bild av vad som bidrar till eller hindrar utvecklingen av “en socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbar värdekedja för svenska vilda bär”. Den 12 maj gör vi nu en kort repetition och följer upp resultaten vi kom fram till i vår workshop Barriärer och möjligheter för bärvärdekedjan Del 1 som hölls hösten 2021. 

Kontaktperson: 

Petter Forsberg, RISE, petter.forsberg@ri.se

 

13 maj - FINEST Workshop - Proteiner från svenska baljväxter

Arbetet inom värdekedjan Proteiner från svenska baljväxter ska nu startas upp inom FINEST Testarena. Vi bjuder nu in till en workshop den 13 maj där vi vill presentera de förslag på tester som vi planerat att utföra. Under workshopen finns tid avsatt för frågor, input och diskussion tillsammans med partners inom FINEST.

Kontaktperson: 

Evelina Höglund, RISE, evelina.hoglund@ri.se
 

 

24 maj - FINEST Workshop Det svenska innovationssystemet för vilda bär

Inom FINEST har det svenska innovationssystemet för vilda bär kartlagts och analyserats. Vid det här mötet presenteras preliminära slutsatserna från projektet, med tid för frågor och diskussion med FINEST partners.

Kontakt:

Thomas Lennerfors, Uppsala University, thomas.lennerfors@angstrom.uu.se

 

7 & 8 juni FINEST Master’s Thesis Pitches

Within FINEST, seven master’s theses have been written concerning the wild berry and alternative proteins value chains. Now it is time to hear about their interesting findings. 

Kontakt: 

Thomas Lennerfors, Uppsala University, thomas.lennerfors@angstrom.uu.se

 

9 juni - Dairy analogues on the Swedish market – Nutrition quality and consumer perspective

The aim of this dialogue meeting is to inform about and collect the FINEST partners input on on-going work related to nutritional quality of and consumer attitudes to plant-based dairy analogues. Furthermore, system perspectives on dairy analogues will be illustrated and discussed.

Kontakt: 

Susanne Bryngelsson, RISE, susanne.bryngelsson@ri.se

 

16 & 22 juni - Futures del 1  & 2 

I juni planerar vi för två tillfällen där alla partners gemensamt blickar framåt och tänker oss in i framtiden. 

Kontaktperson: 

Björn Persson, RISE, bjorn.persson@ri.se

Petra Forsblad

Petra Forsblad

Projektkommunikatör

+46 70 391 50 05

Läs mer om Petra

Kontakta Petra
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

2024-11-11

2024-10-31

2024-10-17

2024-10-01

2024-09-16

2024-09-16

2024-09-03

2024-07-09

2024-07-08

2024-06-19

2024-06-03

2024-06-03

2024-06-03

2024-05-20

2024-05-14

2024-04-22

2024-04-17

2024-04-15

2024-03-18

2024-03-12

2024-03-12

2024-03-05

2024-03-04

2024-03-04

2024-02-28

2024-02-14

2024-01-24

2024-01-17

2023-12-04

2023-11-30

2023-11-14

2023-11-10

2023-11-03

2023-09-26

2023-09-26

2023-09-25

2023-09-06

2023-07-04

2023-07-03

2023-06-22

2023-05-26

2023-03-07

2023-02-28

2022-12-01

2022-12-01

2022-09-13

2022-09-06

2022-09-06

2022-08-31

2022-07-07

2022-07-04

2022-06-20

2022-05-31

2022-05-27

2022-05-27

2022-05-05

2022-03-21

2022-02-11

2022-02-11

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04