Design av jäsningsprocesser för blåbärs- och lingonjuice
21 mars 2022, 11:09
Dorine AS och Emeline Calmet är Food Engineering-studenter vid AgroSup Dijon i Frankrike och läser sitt fjärde år. I mars till juli 2022 gör de praktik inom FINEST med fokus på utformningen av jäsningsprocesser för juicer som innehåller blåbär och lingon.
Specifikt kommer de att identifiera startkulturerna och driftsförhållandena för att uppnå målinriktad slutlig sammansättning och stabilitet hos bärjuicerna. Deras arbete ska bidra till att designa drycker baserade på svenska skogsbär.
Arbetspaket 5 - FINEST Produktdesign
Handledare: Loredana Malafronte och Martina Bergentall, RISE
2024-11-11
2024-10-31
2024-10-17
2024-10-01
2024-09-16
2024-09-16
2024-09-03
2024-07-09
2024-07-08
2024-06-19
2024-06-03
2024-06-03
2024-06-03
2024-05-20
2024-05-14
2024-04-22
2024-04-17
2024-04-15
2024-03-18
2024-03-12
2024-03-12
2024-03-05
2024-03-04
2024-03-04
2024-02-28
2024-02-14
2024-01-24
2024-01-17
2023-12-04
2023-11-30
2023-11-14
2023-11-10
2023-11-03
2023-09-26
2023-09-26
2023-09-25
2023-09-06
2023-07-04
2023-07-03
2023-06-22
2023-05-26
2023-03-07
2023-02-28
2022-12-01
2022-12-01
2022-09-13
2022-09-06
2022-09-06
2022-08-31
2022-07-07
2022-07-04
2022-06-20
2022-05-31
2022-05-27
2022-05-27
2022-05-05
2022-03-21
2022-02-11
2022-02-11
2022-02-07
2022-02-07
2022-02-07
2022-02-07
2022-02-07
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04
Hushållningssällskapet den 20 november 2020: Medverkar som partner i två av Formas centrumbildningar
2022-02-04
2022-02-04
2022-02-04